A megismerés a nyugalmunk alapja

Általános

Szponzorált tartalom

fog implantátum menete

fog implantátum menete

Közhely, de nagy okosság egyben, hogy mindig az ismeretlentől félünk csak. Amíg nem tudtam, milyen egy fog implantátum menete, mik ennek az elemei, vonakodtam még fogorvost is választani. Aztán, pont a kiválasztás folyamata miatt tudtam feloldódni. Mondjuk úgy, hogy szerencsés kézzel kattintottam. Átolvastam a fogorvosbudapest.info leírásait, szimpatikusak voltak az arcok ott, a bemutatott munkatársak között, és a lényegi részekkel is elégedett voltam.

Mik a lényegi részek? Ha a főoldalon legörgettek teljesen, olvashattok szinte az összes gyakran keresett kezelésformáról: fogpótlásról, fog implantátum menetéről, gyökérkezelésről, bölcsességfog húzásáról, fogkövekről/fogkőleszedésről, csontpótlásról, fogtömésekről, fogszabályozásról. Addig is, a főoldalon, szimpatikus módon mindent megvilágító általános leírásokat kapunk, hogy megismerhessük ténylegesen ezt a helyet.

Miért ne ismernénk meg, ha ide megyünk kezelésre? Tetszik ez a hozzáállás. Hogy meg akarják ismertetni!… A modern világban mindenféle szolgáltatásnyújtás alapja, hogy az eladó a légkört is meg szeretné teremteni ahhoz, hogy megjöjjön a bizalmunk. Az orvosnál ez különösen fontos lehet. Oké, hogy megtudjuk, elolvassuk, mi a fog implantátum menete teszem azt, de ez önmagában nem elég. A Fogorvos Budapest oldala megtesz mindent azért, hogy elnyerje a bizalmunkat. Bemutatkoznak tehát már az online térben nekünk az orvosaink, „beszélnek” saját, hivatáshoz való hozzáállásukról, egyebekről.

És mit tapasztaltam a gyakorlatban? Valódi készségességet, a lényeget illetően pedig valódi profizmust. Már úgy értem, hogy a kezelés gyakorlata során. Nem csak a weboldaluk sugallja azt, hogy XXI. századi légkört tudnak megteremteni, fenntartani – igazi páciens-, vagy mondhatnám akár, hogy ügyfélközpontú légkört élhetünk meg belülről. Ma már mindent össze kell kapcsolni a modern eszközökkel, és ez a weboldal jó példa arra, hogyan kell azt csinálni. Annak érdekében, hogy már az is sugározza, mit tudnak ők nyújtani ott, ahol ténylegesen fogadnak majd minket. Egyszerre baromira tartalmas, és mégis mindenre könnyen rávezető szellős és átlátható oldaluk van. Az árlista talán fontosabb manapság sokaknak, annál is, hogy előre részletes beszámolót kapjanak arról, mire számíthatnak a különböző problémájukból fakadóan. Ez is ott van tehát, nem jobban eldugva, mint magában a fejlécben. Ahol a kapcsolatfelvétel is rögvest megtörténhet. Ha valaki tehát az időspórolás gyorsaságra törekszik éppenséggel, mert kicsit sem féli a fogorvost, akkor annak se legyen ez időhúzó, amit és ahogy a neten megkaphat.

De nem kell parázni, hisz nem vagyunk egyedül, ha félünk. Ezt már én mondom megnyugtatásként – én például a klausztrofóbiámat is megélem kicsit ilyen szituációkban, de ennél a fogorvosnál ez sem jött különösebben elő. Mert éreztem (és ugyebár tudtam, mert írták az oldalukon), hogy ők nem gondolnak erre cikiként, le is írják, sok páciens után is tudják, hogy van ez az aggódás egy rakás emberben. El is lehetett mindent mondani nekik, személyesen. Egy kis beszélgetés is megnyugtathat… Nem csak a megismerés. Látszik, érződik ebből a tapasztalat és mindenféle szakmai felvértezettség! Nagyon bejött ez a fogorvos nekem. Eddig ez a legjobb „orvosos élmény” mind közül az életemben, pedig csak most költöztem Budapestre, és nemrég először igényeltem itt, kényszerűen ilyesfajta kezeléseket. Már a fővárosban élve. De ez legalább megnyugtatott, hogy itt jobb a kínálat és én egyből jó helyre is kerültem. Megéri hozzájuk menni, bárhonnan: fogorvosbudapest.info!