Milyen feltételei vannak a székhelyszolgáltatásnak?

Általános

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás feltételei

székhelyszolgáltatás feltételei

A székhelyszolgáltatás egy remek lehetőség a vállalkozók számára az idejük és a költségeik spórolására.

A kezdő vállalkozások esetén vétek lenne kihagyni a székhelyszolgáltatási cégek nyújtotta előnyöket. A szekhelycentrum.hu például számos budapesti, valamint egy iparűzési adó mentes településen, a pest megyei Dabas járásban található Újlengyelen kínálja a székhelycímeit és fantasztikus szolgáltatásait.

Az aktuális piaci ár töredékéért nyújtott szolgáltatásokat igyekeznek minden esetben további extrákkal is kibővíteni.

Például a vállalkozások leveleit nemcsak átveszik a székhelyeken, hanem gondoskodnak azoknak a vállalkozók által megadott postai címre történő fizikai eljuttatásáról is.

Már csak ez az egyetlen szolgáltatás is kiemeli a szekhelycentrum.hu-t a többi székhelyszolgáltató sorából, hisz számos esetben tapasztalható az, hogy az ügyfeleknek be kell fáradniuk a leveleik átvételéért a székhelyszolgáltatójukhoz.

A vállalkozások leveleinek, küldeményeinek átvétele hangsúlyos fontossággal bír, ugyanis a közelmúltban számos olyan sajnálatos esemény történt, mikor hivatalos leveleket nem vettek át a vállalkozók a bejelentett székhelycímükön, melyet a hatóságok nem toleráltak. Emiatt számos céges adószám törlésre került, valamint vállalkozók is több éves eltiltásra kerültek a cégvezetéstől. Néha tehát egészen „ártatlannak” tűnő mulasztásokkal is komoly károkat okozhatunk vállalkozásunknak.

A szekhelycentrum.hu-val való együttműködéssel ilyen buktatókba nem futhatunk bele, hisz biztosan lehetünk abban, hogy egészen professzionális, értő székhelyszolgáltatóhoz kerültünk.

A szekhelycentrum.hu még további kényelmi extrákkal is szolgál ügyfeleinek. Ilyen például a személyes megjelenés nélkülözhetősége a szerződéskötés folyamán. A befogadó nyilatkozatot is rekordidő alatt állítja ki a szekhelycentrum.hu úgy, hogy ahhoz személyes megjelenés szintén nem szükségeltetik, sőt, ekkor még az általuk nyújtott székhelyszolgáltatási díjcsomagok közül sem kell választani, azt ráérünk majd a konkrét szerződés megkötésekor is.

A szerződés megkötésére pedig nem feltétlenül kell a szekhelycentrum.hu budapesti ügyvédi és ügyfélfogadó irodájában megjelenni, hanem elég csak a vállalkozó lakóhelyéhez közelebb lévő vidéki irodákban – előzetes időpont egyeztetés után – megjelenni, ugyanis a szekhelycentrum.hu már több vidéki irodával is rendelkezik, például: Győrben, Pécsen, Szegeden, Békéscsabán, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán és Zalaegerszegen.

Ennyi pozitívum után feltehetjük a kérdést: vannak a székhelyszolgáltatásnak feltételei?

A székhelyszolgáltatás feltételei a szekhelycentrum.hu-nál, a Gross cégcsoport tagjánál, nagyon egyszerűen megfogalmazhatók. A cég nagyon jó, együttműködő kapcsolatot ápol a különböző hatóságokkal. Ennek megfelelően elsődlegesnek tartja ügyfelei kiszolgálása mellett a mindenkori törvényes előírások betartását. Ezért hangsúlyozzák, hogy nem üzemeltetnek cégtemetőt, vagyis a szerződő ügyfeleikkel alapos kontroll, átvilágítás után kötnek csak szerződést.

A székhelyszolgáltatás feltételei hallatán általában mindenki a szolgáltatások kifizetésének hajlandóságára gondol. A szekhelycentrum.hu ebben a kérdéskörben is kivételt képez. A többi céggel ellentétben ugyanis ügyfeleit helyezi itt is előtérbe azzal, hogy figyelembe veszi azt, hogy a vállalkozások is kerülhetnek olyan nehéz anyagi helyzetbe, hogy nem tudják időben kifizetni még a székhelyszolgáltatás alacsony költségeit sem. Más székhelyszolgáltatók ilyenkor automatikusan szerződést bontanak, a szekhelycentrum.hu azonban csupán felfüggeszti a szerződéseket, és további 3 hónapig türelemmel vár arra, hogy a vállalkozások törlesszék székhelyszolgáltatási díjukat. Ha tehát egy vállalkozó anyagilag egy kissé megszorul, a szekelycentrum.hu még akkor is 3 hónapot biztosít arra, hogy kifizesse tartozását.

A szekhelycentrum.hu elérhetőségeit mind megtaláljuk a szolgáltató webes felületén – a budapesti székhelycímek, valamint az újlengyeli székhelycím vonatkozásában is. Ha valamely kérdésünk merülne fel, akkor azt is feltehetjük akár írásban is a szekhelycentrum.hu-nak a weboldalukon található online felület segítségével.

A szekhelycentrum.hu-val tehát nagyon egyszerűen vehetjük fel a kapcsolatot, hogy gyorsan és minél hatékonyabban tudjunk együttműködni velük.