Budapesten beragadt zárnyelv estén zárszerelés azonnal kell

Általános

Szponzorált tartalom

Sos zárnyitás XIII. kerület

Budapest kerületeiben közel másfél millió bejárati ajtó zár vesz részt a napi munkában, és védi értékeinket.
Elengedhetetlen, hogy működésük tökéletes legyen ezért időszakosan szervizelni, javítani kell a zárbetéteket, ajtózárakat. Ennek elmulasztása végzetes lehet, legrosszabb eseteben sos zárnyitás XIII. kerületben kell igényelnünk.

Egy beragadt zár, egy elromlott bejárati ajtó esetében a leggyorsabb munkát kerületi zárszervizre bízzuk, hiszen ez költségkímélő lehet a kiszállási költségek miatt, és gyorsabban végezhet a zárnyitással a zárszerelő mintha a Budapest másik végéből hívunk lakatost a munkára.

Beragadt zárnyelv általában rugó törés következtében lép fel amelynek vannak előjelei a bejárati ajtó használatakor, kérdés az, hogy figyelemmel tudjuk e kísérni a hiba jelenségét.
Ez az ajtózár kilincsének vízszintes állásban látható, amely folyamatosan csökkenő szöget zár be majd eltörik, és a körbeforog a zár. Addig amíg romlás stádiumában képesek vagyunk diagnosztizálni a hibát nyitott ajtónál lehet a zárat cserélni.

Mikor eltörik a rugó akkor ajtónyitást kell alkalmazni a folyamat során amely költségesebb, hiszen a zárnyitás árak Budapesten igencsak megnőttek. Megelőzés, a prevenció ezért fontos tényező mikor a zárcserét vetítjük előre hiszen ha hamar felismerjük a hiba forrását akkor komplexen és olcsóbban úszhatjuk meg a zárszerelés munkálatait.

Tényként kell azt is, hogy ezzel párhuzamosan nem tud a bejárati ajtó zárja egy életen keresztül működni!
Átlagos felhasználási ciklus 50.000 nyitás és zárást tud végrehajtani miután a zárak cseréje szükséges lehet. Nyilvánvaló, hogy egy kétszemélyes felhasználás esetében ez hosszabb működési ciklust tartogat magában míg egy dohánybolt esetén ahol akár 500 x több felhasználás van napi szinten ott hamarabb szükséges az ajtózár cseréje.

Vannak eszközök amelyek stabilan tudják kezelni a bejárati ajtók zárását. Az ajtóbehúzók, olajfékek pont erre a célra hívatottak működésük közben meggátolják az ajtók becsapását.
Az eszköz alkalmazása hosszabb ciklust eredményez az ajtózárak területén. Illetve vannak kiiktatható befogadók amelyek a zárnyelvet a kilincs lenyomása nélkül tudják szabályozni.
E két termék használata megtöbbszörözi a zárak élettartamát. Egy tapasztalt zárszervizes cég már telefonon tud a zárcsere árak tekintetében válaszolni a kérdéseinkre és Budapest kerületeiben megrendeléstől számítva akár egy órán belül képes megoldást nyújtani akár a zárnyitás kulcs nélkül feladat elvégzésére, vagy egyéb más fentebb elhangzott lakatos munkák kivitelezésére.