Cisa biztonsági tollas kulcsos zár kimagasló védelmet nyújt otthonokban

Általános

Szponzorált tartalom

Cisa tollas kulcsos biztonsági zár

A Cisa tollas kulcsos biztonsági zár számos előnnyel rendelkezik. Biztonsági ajtóban működő három irányban reteszelő fő zárszerkezet legalább harminc percig képes meggátolni a betörők különféle próbálkozásait!
Ezért a legkevesebb illetéktelen behatolás ezen az ajtótípuson történik!
Ezért Budapesten az új építésű lakóparkok nagy százalékban szerelik fel a biztonsági ajtóikat Cisa zárakkal.
Emellett a gyártónak számos pontban élvezhető a minőség a termékeiben.Nézzünk pár ilyen pontot.
Néhány fontos előnye a következők lehetnek:

Magas biztonsági szint: A Cisa tollas kulcsos biztonsági zár rendkívül megbízható védelmet nyújt otthona vagy vállalkozása számára.
A speciális kulcsrendszer és a kifinomult zárszerkezet ellenáll a feltörési kísérleteknek a legtöbb esetben a manipulációs nyitás és a zárfeltörés akár fél órára is elnyújtható a zár alkalmazásával.

Kulcsbiztonság: A Cisa tollas kulcs rendkívül nehéz másolni vagy hamisítani.
Ezáltal megakadályozza, hogy illetéktelen személyek hozzáférjenek a zárhoz vagy másolatokat készítsenek a kulcsról.
Amennyiben mégis úgy érzi az ingatlan tulajdonosa, hogy a kulcsok illetéktelenek kezébe került, zárszerviz alkalmazásával Budapesten egy órán belül a kulcskészletet le lehet cserélni.
A cisa zárak kódolható változata lehetőséget biztosít a zár újrakulcsozására amellett, hogy a biztonsági szint továbbra is magas marad.
Elérhető kulcsok száma a zárhoz három vagy öt darabos kulcs készlet.

Tartósság és minőség: A Cisa tollas kulcsos biztonsági zár kiváló minőségű anyagokból készül, ami hosszú élettartamot és megbízható működést biztosít.
A strapabíró kialakítás ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a mechanikai igénybevételeknek.

Rugalmas használat: A Cisa tollas kulcsos biztonsági zárat könnyű kezelni és használni.
A kulcsok könnyen illeszkednek és forgatják a zárat, így egyszerű és kényelmes a zár és nyitás folyamata.

Választék és kompatibilitás: A Cisa tollas kulcsos rendszer számos változatban elérhető, így kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb típust.
Emellett kompatibilis más Cisa termékekkel, lehetővé téve a zárcsere vagy a kiegészítők hozzáadását a meglévő rendszerhez.
Működtetését le lehet cserélni zárbetétes rendszerre amikor is a zárbetét végzi a zárást a tollas kulcs helyett.
Ahhoz megtartsuk a magas biztonságot a bejárat területén ebben az esetben egy törésvédő pajzsot kell a minőségi zárbetét elé integrálni!

Esztétikai vonzerő:
A Cisa tollas kulcsos biztonsági zár elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz az ajtónak.
Különböző kivitelek és kiválasztási lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy illeszkedjenek a belső vagy külső tér dizájnhoz.
Kulcsok szempontjából ha a tollas kulcs nem esztétikus számunkra könnyen le lehet cserélni bicska kulcs változatra amikor is a kulcs teljes méretezése a felére csökkenthető ezáltal kényelmes elférhet egy farzsebben vagy egy kisebb pénztárcában is.

Összességében a Cisa tollas kulcsos biztonsági zár kiváló választás lehet, amely megfelelő védelmet nyújt otthonának vagy üzletének.
A magas biztonsági szint, a kulcsbiztonság és a tartósság mellett rugalmas használatot, választékot és esztétikai vonzerőt kínál, így bizalommal választhatja ezt a megbízható zárat, megfelelően kiválaszozott lakatos pedig segíthet a zárak cserélésben.