Ez a rehabilitációs intézet egészen biztosan a legjobb az országban!

Általános

Szponzorált tartalom

az oldalon is látható rehabilitációs intézet

az oldalon is látható rehabilitációs intézet

Szeretném elmesélni, hogy milyen pazar szolgáltatást találtam a neten pár napja, amikor épp bort szerettem volna vásárolni. A legnagyobb csavarral szembesültem, amikor a felepulok.hu oldalára tévedtem épp alkohol vásárlás közben. Tudni illik ez az oldal pont, hogy az alkoholról való leszokásra specializálódott, egy nagyon szuper programjuk van, melynek keretein belül akár 28 nap alatt leszokhatnak a függőségben szenvedők az alkoholról. Habár szerencsére a mi családunkban senki sem függő, legalábbis nem tudok róla, most azért elgondolkodtam egy kicsit azon, hogy éppen én is bort vásárlok, így rámentem a blogukra, hogy még több információt megtudhassak ezzel kapcsolatban, mivel kíváncsiságomat elsősorban az oldalon is látható rehabilitációs intézet is felkeltette.

Mire is bukkantam pontosan?

Részletesen le volt írva, hogy pontosan mi számít függőségnek és milyen súlyossági faktorok vannak. Ezen túl a program alapját képező Minnesota-modell kapcsán is tudtam meg egy s mást, hogy még jobban ráláthassak ezekre a dolgokra és az elvonókkal kapcsolatban is kaphassak egy teljesebb képet.

Fent vannak ezen túl a program segítői is, a szervezők és kitalálók, akik alázatos munkájukkal számtalan embernek segítettek már felépülni és a jövőben sem szándékoznak másként tenni. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen csupaszív emberek vesznek minket körül, hiszen így biztosan tudhatjuk, hogyha valaki elmegy egy ilyen elvonóra, akkor a legjobb kezekben lesz.

Pontosan, elmegy, hiszen senkire sem lehet ezt rákényszeríteni. Akinek nincs meg az akaratereje ahhoz, hogy leszokjon, az a program után is azonnal vissza fog esni. A gyógyulás fejben kezdődik minden esetben, hiszen nekünk kell eldönteni azt, hogy meg szeretnénk-e gyógyulni, vagy csupán az időnket és a pénzünket pocsékoljuk egy ilyen elvonóval. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy az alkoholbetegségben szenvedő ismerősünk még menthető, úgy esetleg egy konzultációt tanácsolhatunk, ahova mi is elkísérhetjük. Így a program pszichológusaival együtt próbálhatjuk meg jobb belátásra bírni szerettünket, aki vélhetően hallgatni is fog ránk és megkezdődhet a program első lépése, ami nem más, mint az állapotfelmérés. Ezt követően felkészítő konzultációk jönnek, majd pedig a 28 napos “bentlakásos” elvonó, ezt követően pedig az utókezelés.

Rehabilitációs intézetek gyöngye a felepulok.hu!

Habar engem ugye ez mind nem érintett, még így is elég megrázónak találtam a gondolatot, hogy vannak emberek, akiknek sajnos ilyen gondjaik vannak. Attól függetlenül pedig, hogy egy üveg bortól senki sem lesz alkoholista, most már fokozottan figyelni fogok mindenre és mindenkire a környezetemben. A borvásárlás kapcsán pedig arra jutottam, hogy végül is nem olyan sürgős a dolog, mást is lehet vinni a buliba, így inkább valami rostos üdítőt fogok venni szerintem. Nagyon tanulságos volt az oldalon történt látogatásom, javaslom, hogy Te is látogass el oda és informálódj az alkoholbetegséggel kapcsolatban és tekintsd meg az egyik legmodernebb rehabilitációs intézetet a háromdimenziós séta segítségével!