Nagy utazók vagyunk a férjemmel – utasbiztosítást mindig a Pannonsafe-nél kötöttünk!

Általános

Szponzorált tartalom

www.pannonsafe.hu

www.pannonsafe.hu

A férjemmel egész Európát bejártuk, szinte minden országban voltunk már

A férjemmel mindig is nagy világutazók voltunk, nagyon szerettünk világot látni és olyan helyekre ellátogatni, ahová korábban nem volt lehetőségünk elnézni. Így aztán tulajdonképpen már mindent láttunk, amit utazóknak érdemes. Nem is tudom, melyik élményünket emelném ki, ha valamelyikről külön be kellene számolnunk, annyi sok szép emlékünk van. Nagyon szerettem például az európai körutazásunkat, amely során közösen barangoltuk be a legszebb európai országokat. Voltunk az Alpokban, kirándultunk a Kárpátokban, meglátogattuk a romantikus franciákat és a napsütötte Olaszországot is. Még dunai hajótúrán is voltunk együtt, azt is nagyon élveztük! A koronavírus járvány hatására az elmúlt évben itthon ragadtunk, így leginkább kisebb, egy-egy napos kirándulásokat tudtunk megtenni, de azt is nagyon élveztük. Persze már hiányoznak a nagyobb utak, ha tehetnénk, ismét hajóra vagy repülőre szállnánk, és meg sem állnánk a következő egzotikus országig!

Korábban, ha utaztunk, mindig kötöttünk utasbiztosítást. Bárhová megy is az ember, nem ért az elővigyázatosság, ez volt a mi filozófiánk. A legutóbbi nagyobb utak esetében már a www.pannonsafe.hu oldalon kötöttünk biztosítást, online. Az ügyintézés ugyanis nagyon egyszerű és kézenfekvő, mi pedig biztonságban érezhettük magunkat, hogy megkötöttük ezt a szolgáltatást. Tulajdonképpen annyi történt, hogy az oldalon kiválasztottuk az utasbiztosítás menüt, majd egy online űrlap kitöltésével megadtuk azokat a paramétereket, amelyekre szükségünk lenne, és amiben gondolkodunk. Ekkor a honlapon keresztül meg is tudtuk nézni a szóban forgó ajánlatokat, és a Pannonsafe díjkalkulátorának a segítségével kiválaszthattuk a megfelelő utasbiztosítási csomagot. Még a szerződéskötést is elintézhettük online! Az oldalon minden gyorsan és biztonságosan végbement, nekünk pedig utána már csak élveznünk kellett a felhőtlen utazást.

Az utasbiztosítás mellett egyéb megtakarítási konstrukciókhoz kértünk segítséget a Pannonsafe biztosító társaságtól

Persze az elmúlt egy év bezártsága elgondolkodtatott bennünket, hogy talán másfajta befektetést is lehetne alkalmazni a www.pannonsafe.hu oldalon keresztül. Hiszen az utasbiztosítással nagyon jó élményünk van, miért ne próbálnánk ki a Pannonsafe többi szolgáltatását is? Mi elsősorban lakásbiztosítás vagy megtakarítás kapcsán gondolkodtunk el segítségben, de igazából a nyugdíjpénztári lehetőségeket sem vetnénk el. Illetve most, hogy lazultak egy picit a látogatásra vonatkozó szabályok, akár személyes egyeztetésre is szívesen elmennénk. A honlapon is írják ugyanis, hogy a személyes egyeztetések alkalmával mégiscsak kötetlenebbül, direktebben lehet beszélgetni a pénzügyi kérdésekről, é egy ilyen nagyobb befektetési vagy megtakarítási, biztosítási csomag esetén ez mindenképpen előnyt jelentene a számunkra is. A honlapon korábbi ügyfelek véleménye is elérhető a cégről, és ezek eléggé megnyugtatónak bizonyultak a számunkra.

Az ügyfelek többsége ugyanis nagyon elégedett a szolgáltatással. 92 százalékuk egy következő pénzügyi kérdés esetén is a www.pannonsafe.hu oldalon, a Pannonsafe ügyintézőitől kérne segítséget! A válaszadók szerint a kollégák mindig felkészültek, nagyon tájékozottak, és rendkívül segítőkészek. Ráadásul minőségi szolgáltatást nyújtanak, és bármikor el lehet érni őket, ha az ügyfélnek kérdése támad. A Panonsafe központilag Pécsett érhető el, de szerencsére kiterjedt országos hálózattal rendelkeznek. Harminc lokáción várják az ügyfeleket személyes egyeztetés céljából, így szinte biztos, hogy találni olyan helyszínt, amely a kérdező otthonához is közel esik. Legyen szó akár életbiztosításról, akár vagyonbiztosításról, a Pannonsafe az élmezőnybe tartozik Magyarországon. Náluk gyorsan és egy helyen intézhető minden! Ne szalasszátok el ezt a ragyogó lehetőséget. A megtakarítást érdemes minél előbb elkezdeni – ehhez pedig válasszátok a legmegbízhatóbb partnert, a Pannonsafe csapatát!