A kutyaimádó nagymamámnak sikerült szereznem egy feliratos pólót.

Általános

Szponzorált tartalom

feliratos póló

feliratos póló

Valaki az édesanyjára emlékszik gyerekkorából úgy, mint végtelen biztonságot nyújtó óvóhelyre. Az ember, aki mindig becsomagolta az uzsonnát neki, akinek mindig volt egy kedves szava és aki mindig eggyel jobbat gondolt a gyermekéről, mint mások. Nálam ezt a szerepet a nagymamám töltötte be. Mindig próbált borsot törni a szüleim orra alá, mikor még kicsik voltunk. Ha anyámék nem engedték meg, hogy csokit együnk, akkor is csempészett néhányat nekünk. Ha megtiltották otthon, hogy kora reggel számítógépezzünk, akkor mindig átszöktünk hozzá, ő pedig komoly bűntársunk volt ebben a műveletben.

Szerencsére még mindig jó egészségnek örvend és rendkívül fiatalos az élethez való hozzáállása. Sok fiatal megirigyelhetné a naprakészségét és a talpraesettségét. Még mindig nagyon szívesen járok hozzá a szabadnapjaimon. Arra a pár órára újra gyerek lehetek és nagymamám ugyanúgy félt engem mindentől, mint régen.

Nemsokára eljött a szülinapja, én pedig szerettem volna venni neki egy olyan ajándékot, ami nagyon személyes. Imádja a kutyákat, úgyhogy azt tartottam a legjobb ötletnek, hogy szerzek neki egy kutyás, feliratos pólót. Ehhez nem kellett sokat keresgélnem, mivel korábban már rendeltem pólót a lolmarkt.hu oldalról. Akkor is nagyon meg voltam elégedve vele és biztos voltam benne, hogy most is így lesz.

Kicsit izgatott is voltam, mert legutóbb azért léptem fel a lolmarkt.hu oldalra, hogy a haverjaimnak rendeljek egy ivós pólót. Most viszont egy új kategóriát fogok megismerni és fel is voltam készülve a sok kacagásra. Az oldal szerencsére nagyon jól kezelhető és azt tudom mondani, hogy az átlag webshopokhoz képest egyáltalán nem arcba mászó. Nincsenek idegesítő hirdetések, amik meg akarnak minket győzni arról, hogy aktuálisan mi lenne jó nekünk. A kezdőlapra fellépve egyszerűen csak egy ömlesztett lista fogad minket, amiből leszűrhetjük, hogy milyen termékeket lehet itt vásárolni.

Mikor először léptem fel a lolmarkt.hu oldalra, rengeteg időt töltöttem el csak azzal, hogy ezt a listát nézegettem és nevettem a vicces feliratokon. Olyan személyesek tudnak lenni ezek a pólók. Van néhány, ami annyira specifikus, hogy biztos elájul majd a megajándékozott a figyelmességtől, utána pedig büszkén fogja hordani. Tök érdekes, hogy mennyire olyan ruhákat hordunk általában, amik nem mondanak el semmit rólunk. A lolmarkt.hu pólóival azonban egy kis darabot meg tudunk mutatni a személyiségünkből a külvilág számára is. Engem már az is nagy boldogsággal töltene el, ha csak látnék egyszer egy embert, aki elmosolyodik a pólómon található felirattól.

Már majdnem meg is feledkeztem a küldetésemről, miközben ilyen dolgokról filozofáltam. Találnom kellett valami aranyos kutyás pólót a nagymamámnak! Ehhez természetesen először le kellett szűkítenem a találatokat az én preferenciáim szerint. Komplikáltan hangzik, pedig egyáltalán nem az. Ez annak köszönhető, hogy a lolmarkt.hu kialakítása nagyon felhasználóbarát. Egyszerűen csak ki kell választanunk a felső menüből azt, hogy „női pólók”. Ezután még jobban le tudjuk szűkíteni a keresési találatokat azzal, hogy milyen témában keresünk pólót. Mint említettem, nekem kutyás póló kellett, úgyhogy az „állatos” kategóriára kattintottam.

Pár másodperc múlva már összegezve végig tudtam nézni az aranyos kutyás és más állatos pólókon. Ha rákattintottam a képükre, akkor jobban meg tudtam nézni, hogy milyen felirat van rajta. Nem is kellett sokáig keresgélnem, talán az egyetlen nehézség az volt, hogy eldöntsem, melyik tetszik a legjobban. Miután ezzel is kész voltam, a vásárlás menete nagyon gyors volt és nem kellett sokat várnom, mire megérkezett a várva várt termék.