Hihetetlen, hogy mekkora bulit nyomtak a feleségemék az esküvő előtt!

Általános

Szponzorált tartalom

BalatonPro lánybúcsú

BalatonPro lánybúcsú

Szó szerint nem hittük el a haverokkal. Két éve ilyenkor kértem meg a kedvesem kezét. Végre elhatároztam magam, hogy meglépem ezt a nehéz döntést, bár ezt megkönnyítette a mérhetetlen szerelem, ami köztünk tombolt, és tombol a mai napig is. A lánykérés után nem sokkal bele is vágtunk az esküvő szervezésébe, végül is, mire kellett volna várnunk? Az időpontot tavaly nyárra tettük, és meg is kezdtük a részletek kidolgozását, amibe egy legénybúcsú és egy lánybúcsú szervezése is tartozott.

Mindketten mozgósítottuk a baráti kört, én Istit, Ricsit, Rolit, Petit, és még három srácot az egyetemről, a párom pedig Kittit, Laurát, Regit, Dominikát, és még két csajt, akikkel együtt járnak edzeni. A cél közös volt: megrendezni a világ legkirályabb legénybúcsúját és lánybúcsúját. A végére egyfajta verseny is kialakult köztünk, de nem bántuk, ez motivált minket. És vajon ki nyert? A lányok, hát persze, hogy a lányok. És miért? Mert a „Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO” hirdetésen megakadt a szemük, és segítségül kértek egy profi céget a szervezéshez.

Ez a cég a BalatonPro volt, akik balatoni rendezvények szervezésével foglalkoznak, így lánybúcsúkkal is. Legénybúcsút is szerveznek, de nekünk már megvolt a tervünk. Bár így utólag visszagondolva, a lányok lehet, hogy nagyobbat buliztak. Ez a cég ugyanis eléggé odateszi magát a szervezésben. Lánybúcsúkhoz három csomagot is kínál, amik közül mindenki megtalálja a nekik megfelelőt. A három csomag között van olyan, ami akár egy egész hétvégés is lehet, van olyan, ami egy egész éjszakát foglal magában, és olyan is, ami egy rövidebb vitorlázás, egy már kész buli feldobására.

Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO. Ez mindent elárul. Felejthetetlen buli? Jöhet! Balaton? Jöhet! Egy 5-30 fős csapat, bulizni vágyó fiatal csajokkal? Megvan! Egy profi cég, akik az egészet összehozzák? Szintén megvan! Minden adott volt tehát ahhoz, hogy a páromék a csajokkal simán lekörözzenek minket, akik azzal töltöttük az estét, hogy mértékletesen fogyasztottunk alkoholt. Budapest minden kocsmájában. A mérték pedig 4 feles/fő/kocsma volt, tehát mi nem igazán emlékszünk a történtekre életem nagy napja előtt, de ha emlékeznénk sem tudnánk olyan elemeket felmutatni, mint amilyenek a csajok buliját színesítették.

Ők ugyanis egy privát vitorláson vették be a magyar tengert, egy saját kapitánnyal, aki minden kívánságukat teljesítette. Majdnem mindet. Korlátlanul fogyaszthatták a legjobb koktélokat, vacsizhattak balatoni panorámával, bulizhattak Siófok területén nagyjából bárhol, másnap pedig wellnessezhettek, hogy hatékonyabban pihenjék ki a másnapot, mint mi, akiknek maradt a gyógysör. És érdemes hozzátenni, hogy az éjszakát egy vitorláson töltötték, ami azért elég egyedi.

Hatalmas bulit csaptak, és messze, messze jobban érezték magukat, mint korábban bárhol így együtt. Sokat köszönhetnek a cégnek, aki szervezte nekik ezt az egészet. Javaslom ezt az oldalt Neked is, ha lánybúcsúd lesz, mert nem fogsz csalódni. Erre a feleségem szava a garancia, neki pedig nyilván mindig igaza van.